Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

Εισαγωγή στο Windows Movie Maker

Το Windows Movie Maker είναι μια δυνατότητα των Windows Vista που σας επιτρέπει να δημιουργείτε οικιακές ταινίες και παρουσιάσεις στον υπολογιστή σας, τις οποίες μπορείτε να ολοκληρώνετε χρησιμοποιώντας τίτλους επαγγελματικής εμφάνισης, μεταβάσεις, εφέ, μουσική ακόμη και αφήγηση. Και όταν είστε έτοιμοι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Windows Movie Maker για να δημοσιεύσετε την ταινία σας και να την μοιραστείτε με τους φίλους και την οικογένειά σας.

Στο Windows Movie Maker μπορείτε να εισαγάγετε αρχεία με τις ακόλουθες επεκτάσεις ονομάτων, για να τα χρησιμοποιήσετε στο έργο σας:

  • Αρχεία βίντεο: .asf, .avi, .dvr-ms, .m1v, .mp2, .mp2v, .mpe, .mpeg, .mpg, .mpv2, .wm και .wmv

  • Αρχεία ήχου: .aif, .aifc, .aiff .asf, .au, .mp2, .mp3, .mpa, .snd, .wav και .wma

  • Αρχεία εικόνας: .bmp, .dib, .emf, .gif, .jfif, .jpe, .jpeg, .jpg, .png, .tif, .tiff και .wmf

Μπορείτε να εισαγάγετε αρχεία στο Windows Movie Maker, τα οποία έχουν διαφορετική επέκταση από τις παραπάνω, αλλά δεν θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όλους τους τύπους αρχείων για την ταινία σας.

Τα αρχεία Microsoft Recorded TV Show (με επέκταση ονόματος αρχείου .dvr-ms) που δεν προστατεύονται με χρήση της διαχείρισης ψηφιακών δικαιωμάτων μπορούν να εισαχθούν στο Windows Movie Maker εάν ο υπολογιστής σας εκτελεί Windows Vista Home Premium ή Windows Vista Ultimate.

  1. Κάντε κλικ στο μενού Αρχείο και στη συνέχεια κάντε κλικ στην επιλογή Εισαγωγή στοιχείων πολυμέσων.

  2. Πραγματοποιήστε περιήγηση στη θέση η οποία περιέχει τα αρχεία ψηφιακών πολυμέσων που θέλετε να εισαγάγετε και στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογή Εισαγωγή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου